15 metų: kartu ir džiaugsmuose, ir varguose

Penktadienį, lapkričio 28 dieną, Utenos kultūros centro diskotekų salėje vyko dviguba šventė: Utenos krašto žmonių su negalia sąjungos 15-mečio ir Utenos neįgaliųjų sąjungos ansamblio „Gaja” (vad. Nijolė Petravičienė) 10-mečio minėjimas. Šiame renginyje netrūko sveikinimų, padėkos žodžių, ansamblio „Gaja” atliekamų dainų, o svarbiausia, šiltas ir malonus bendravimas buvo pagrindinis šios šventės akcentas.

Po Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos mokinės Birutės Ilčiukaitės muzikinio pasirodymo, Utenos krašto žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Nijolė Gaivenienė pasveikino visus gausiai susirinkusius ir paprašė tylos minute pagerbti išėjusius į Amžinybę. „Tai reikšminga ir graži šventė ne tik mūsų asociacijai, bet ir visiems šios asociacijos bičiuliams. Tai puiki proga visiems susiburti draugėn, pabūti kartu, pabendrauti, apžvelgti per šiuos metus nuveiktus darbus, daugiau ar mažiau svarbius įvykius”, – kalbėjo N. Gaivenienė, dėkojusi visiems, kurie buvo ir yra kartu – tiek džiaugsmuose, tiek varguose. Pirmininkė pabrėžė, kad žmogaus, o ypač turinčio negalią, gyvenime svarbiausia – bendravimas su artimaisiais ir būti reikalingam bei mylimam. Tą patvirtino ir į šventę atskubėję sveikintojai, kurie nuoširdžiai dėkojo už gražius tarpusavio santykius, už dainas ir muziką, kurią dovanoja nepailstantis Nijolės Petravičienės vadovaujamas Utenos neįgaliųjų sąjungos ansamblis „Gaja”.
Sveikinti atskubėję Utenos rajono savivaldybės administracijos atstovai, Seimo narės Mildos Petrauskienės padėjėja Marija Ilčinskienė, rajono Tarybos nariai ir daugelio kitų institucijų, įmonių ir organizacijų atstovų gražias sukaktis mininčiai sąjungai ir ansambliui linkėjo neišsenkančios energijos bei ilgų gyvavimo metų. Iš kitų rajonų atvykę sveikintojai atvežė ne tik puokštę linkėjimų, bet ir praėjusios vasaros gėrybių – Labanoro girioje rinktų ir raugintų grybų.
Po ilgų sveikinimų susirinkusieji klausėsi ir kartu dainavo ansamblio „Gaja” atliekamas visiems gerai žinomas dainas.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas