Išsipildė uteniškės svajonė turėti savo princą

Niekada neverta svajoti tyliai – tuo įsitikino septyniasdešimtmetė uteniškė ponia Asta, kurios troškimą auginti vėžliuką išpildė televizijos laida „Svajonę turiu”. Sužinojęs apie močiutės svajonę, jos anūkas kreipėsi į projekto rengėjus ir šie neliko abejingi moters siekiui taip praskaidrinti savo dienas. Kaip išsipildė ponios Astos svajonė, bus galima pamatyti šiandien, 21.15 val. LRT eteryje.

Veterinarės specialybę turinti moteris itin mėgsta gyvūnus. Senjorei ypač patinka vėžliukai. Šį gyvūną ponia Asta augino trejus metus, tačiau prieš pusantrų jis neatsibudo po žiemos miego. „Taip man trūko to vėžliuko, kad sunku apsakyti. Kas vakarą vis žvilgtelėdavau į jo namelį ir suspausdavo man širdį – tuščia, nieko nebėra. Artimiesiems nelabai pasakodavau, tačiau jie, pasirodo, žinojo apie mano liūdesį”, – sakė moteris.

Uteniškei į pagalbą atskubėjo anūkas. „Net nežinojau, kad jis „Camelia” vaistinėje užpildė anketą, o kai papasakojo, galvojau, nieko iš to neišeis. Juk stepių vėžliukas – gan retas ir brangus gyvūnas, tai ne balinis vėžlys. Bet kai paskambino iš televizijos, supratau, kad atėjo laikas mano svajonei išsipildyti. Gavau dovanų puikų vėžliuką, kuriuo negaliu atsidžiaugti. Gyvena jis terariume, tiesa, artėjant žiemai yra kiek apsnūdęs, norėtųsi dažniau jį pakibinti, bet dabar toks metas”, – aiškino laidos „Svajonę turiu” dalyvė.

Ponia Asta užsiminė, kad siekdama kuo geriau pasirūpinti vėžliuku, kreipėsi į zoologijos sodą dėl konsultacijų. „Ten man patarė įrengti jam specialų kartotinį namelį, kur jis galėtų snūduriuoti. Tai jame vėžliukas dažniausiai ir tūno”, – sakė moteris, savo svajonių augintinį pavadinusi Princu.
Apie tai, kaip uteniškė džiaugiasi savo augintiniu ir kaip jai sekasi juo rūpintis bei kaip pildosi vyresnio amžiaus žmonių svajonės, žiūrėkite jau šiandien, ketvirtadienį, iškart po „Panoramos”, 21.15 val. projekto „Svajonę turiu” vedėjas – Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Džeraldas KAUNECKAS

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas