„Vilties paukštė“ nutūpė Utenoje

Lapkričio 4 dieną, antradienį daugiau nei 15 šalies neįgaliųjų saviveiklininkų kolektyvų smagiai traukė linksmas įvairaus žanro dainas, publiką kaitino smagiais papokštavimais. Didžioji Utenos kultūros centro salė vos talpino susirinkusiuosius, kurie koncertuojant saviveiklininkams negailėjo plojimų.

Tradicinė tarprajoninė neįgaliųjų draugijų meno kolektyvų šventė „Vilties paukštė” kasmet vyksta vis kitame mieste, o šiais metais ši paukštė nutūpė Utenoje. Iš Utenos, Ukmergės, Grigiškių, Šalčininkų, Švenčionių, Ignalinos, Visagino, Zarasų, Rokiškio, Kupiškio ir kitų miestų atvykę kolektyvai scenoje keitė vieni kitus, kiekvienas atliko po keletą muzikinių kūrinių. Pasak Utenos rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkės Onutės Rastenienės, nors renginys praėjo ypač smagiai, daugybė dalyvių ir koncertuojančių kolektyvų kėlė nedidelį sąmyšį, o ir šventė prailgo – ji užtruko apie 4 valandas.
Pasak O. Rastenienės, šią muzikinę popietę nebuvo nei pirmųjų vietų nugalėtojų pagerbimo, nei specialių prizų. „Tai buvo savotiška neįgaliųjų saviveiklininkų vakaronė, o ne konkursas”, – akcentavo pirmininkė, teigianti, kad kiekvienam kolektyvui už dalyvavimą buvo įteiktos padėkos.

„Utenos dienos” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas