Nekuklus džentelmenas

Konkursas „Gamtos stebuklas” artėja į pabaigą. Uteniškiai jau baigia nuimti paskutinį rudens derlių, pasidžiaugti jo gausa ir netikėtais radiniais, kuriuos pažėrė gamta. Šiandien sulaukėme uteniškės Sandros Zabulienės laiškučio, kuriame prisegta morkos nuotrauka su šmaikščiu pavadinimu „Nekuklus džentelmenas”.

Šią morką darže išaugino Sandros tėvai Dalia ir Zenonas Karužiai, gyvenantys Utenoje. „Įdėjo ją prie kitų daržovių ir atidavė man – jie visada mano šeimą aprūpina pačių užaugintomis daržovėmis”, – teigė Sandra.
Paėmusi krepšį su daržovėmis Sandra nustebo: krepšyje gulėjo neįprastos formos morką, kuri sukėlė šypseną. „Žiūriu – ogi gamta tikrai papokštavo ir sukūrė štai kokį kūrinį. Tokį pokštą verta įamžinti. Neatsispyriau pagundai morkos „kojytes” apauti dukrų lėlės batukais ir ją pavadinti „Nekukliu džentelmenu”, – pasakojo S. Zabulienė.

Daržininkė Danutė iš Katlėrių kaimo atsiuntė nuotrauką su neįprastos formos morka, kuri nustebino šeimininkę ir ji nuosavame darže rastu „radiniu” panoro pasidalyti kartu su mūsų skaitytojais.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas