„Babilone“ – visų pamėgtas tradicinis sporto bei laisvalaikio prekių išpardavimas!

Laikas pasirūpinti patogia sporto ir laisvalaikio apranga – ypatingos nuolaidos bei pasiūlymai tik šį savaitgalį, gegužės 11–12 dienomis, „Babilone“!

Mokslininkų teigimu, aktyviai laisvalaikį leidžiantys ir sportuojantys žmonės yra laimingesni bei sveikesni. Juk iš tiesų sportas ir aktyvus laisvalaikis ne tik padeda palaikyti gerą fizinę formą, pakelia nuotaiką, bet ir paįvairina mūsų kasdienybę. Atšilus orams planuojame atostogas bei išvykas ir vis daugiau laiko praleidžiame lauke, išsitraukiame dviračius, paspirtukus ir prisimename kitas sporto šakas. Kad sportas ir aktyvus laisvalaikis būtų dar smagesnis, tiesiog būtina pasirūpinti patogia avalyne ir apranga! Tik gegužės 11–12 dienomis ir tik „Babilone” Jūsų lauks išskirtiniai pasiūlymai ir nuolaidos sporto bei laisvalaikio prekių parduotuvėse!

Nepamirštamiems žygiams ir nuotykiams patogios avalynės bei aprangos rasite HIATUS parduotuvėje. Čia bus taikoma net 20 proc. nuolaida naujai kolekcija ir 50 proc. nuolaida aprangai su nuolaida. Patyrusios HIATUS parduotuvės konsultantės padės išsirinkti ir patars, kokią aprangą ir aksesuarus rinktis šylant orams. Kokybiškus laisvalaikio drabužius su nuolaida įsigyti kvies ir parduotuvė OKSALIS, čia Jūsų lauks 20 proc. nuolaidos pažymėtoms prekėms.
Sportininkams, mėgstantiems sekti savo ritmą ir rezultatus, TOPO CENTRAS paruošė ypatingą pasiūlymą – net 10 proc. nuolaidą SUUNTO išmaniesiems laikrodžiams ir apyrankėms. Šioje parduotuvėje puikia nuolaida galės pasinaudoti ir aktyvaus laisvalaikio bei poilsio lauke mėgėjai – gegužės 11–12 dienomis TOPO CENTRE „Babilone” bus taikoma 20 proc. nuolaida lauko kepsninėms.
Sportinę aprangą ar batelius galėsite išsirinkti ir pigiau įsigyti PUMA OUTLET ir REGATTA parduotuvėse – čia bus taikoma papildoma net 20 proc. nuolaida visoms prekėms! Nepamirškite užsukti ir į SPORTS DIRECT parduotuvę, kurioje rasite gausų sportinės aprangos ir sportinio inventoriaus pasirinkimą geromis kainomis. O sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimo metu apsipirkę SPORTS DIRECT parduotuvėje už 50 eurų ar daugiau gaus net 10 eurų vertės kuponą kitam apsipirkimui! Ypatingų nuolaidų ir pasiūlymų sportinei aprangai bei aksesuarams rasite ir SPORT OUT1ET bei HUMMEL parduotuvėse.
Atsakingai ir sveikai sportuoti bei aktyviai leisti laisvalaikį kviečia ir „Babilone” esanti SVEIKATINĖ, šioje parduotuvėje bus taikoma net 20 proc. nuolaida visoms prekėms. Tai puiki proga pasirūpinti kokybiškomis mankštos prekėmis, apsaugomis sportuojantiems, kompresinėmis kojinėmis ir kitomis aktyviam laisvalaikiui skirtomis prekėmis.
Ieškantieji stilingų ir kokybiškų džinsų bus laukiami DŽINSŲ CENTRE, kur visoms nenukainotoms prekėms bus taikoma 20 proc. nuolaida! Prie stilingos aprangos galima bus prisiderinti ir naujus akinius ar akinius nuo saulės, nes optikos salone OPTIKOS PASAULIS bus taikomos net iki 35 proc. nuolaidos (yra papildomų sąlygų).
Antrą sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimo dieną, gegužės 12-ą, kviečiame išbandyti jėgas draugiškose krepšinio varžybose. Krepšinio kamuolius po aikštelę varinėsis Panevėžio kūno kultūros ir sporto centro auklėtiniai, o po pietų prie jų prisijungs ir Panevėžio „Lietkabelio” komandos krepšininkai! Visų norinčių gyvai pabendrauti su krepšininkais ar išbandyti jėgas tritaškių mėtyme lauksime sekmadienį, gegužės 12-ą, 11–14 valandomis. Pačių aktyviausių dalyvių lauks „Babilono” parduotuvių įsteigtos dovanos. Sportuoti ir aktyviai laisvalaikį leisti skatina TOPO CENTRAS, PUMA OUTLET, HIATUS ir REGATTA.
Sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalio metu „Babilone” tęsis PIRK IR PRAMOGAUK žaidimas – apsipirkę už 50 eurų ir daugiau bet kurioje „Babilono” parduotuvėje turės galimybę laimėti įvairius pramoginius prizus: kuponą vakarienei ar kavai, nuolaidą kitam pirkiniui, bilietus į varžybas ar kitas pramogas!

Tuo prekybos centro staigmenos nesibaigs – daugiau pasiūlymų ir staigmenų rasite „Babilono” interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir feisbuke www.facebook.com/babilonaspanevezys.

„Babilono” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas