Moterų ralio dalyvės ir zarasiškės

„Moterų ralis“ – tai įdomus ir nuotaikingas automobilių sporto renginys mūsų šalyje. Jis organizuojamas nuo 2015 metų.

Tai analogo Lietuvoje ir Baltijos šalyse neturintis masiškiausias renginys „ant ratų”. Šis ralis skirtas tik moterims. Nuo pat pradžių jis sulaukė didelio susidomėjimo ir gausaus dalyvių skaičiaus ir tapo vienu smagiausiu aktyvių moterų laisvalaikio renginiu.
Kaip skelbia šio ralio organizatoriai, jis yra prieinamas kiekvienai vairuojančiai merginai ar moteriai. Jame galėjo dalyvauti šio sporto entuziastės be specialaus pasiruošimo. Svarbiausia, į komandą pasikviesti bent vieną vairuojančią draugę.
Visada kelių šimtų kilometrų maršrute ralio dalyvių laukia lankytini objektai, nuotaikingos užduotys bei specialios vairavimo rungtys.
Šiomis dienomis vienintelis tokio tipo pramoginis – orientacinis automobilių sporto renginys prikaustė šio sporto mėgėjų dėmesį. Įspūdingos šios automobilių lenktynės dar ir tuo, kad jų dalyvės pačios puošia automobilius, pačios sugalvoja ekipažui pavadinimą ir pasirenka stilių ir aprangą.
Į „Moterų ralis 2019″ susirinko 376 ekipažai. Žymiai daugiau negu praėjusiais metais. Šiemet šiame ralyje dalyvavo ir dvi zarasiškės.
Zarasiškių ekipažas „JūMarVa”, kuriame dalyvavo Jūratė Mardosienė ir Valerija Mazūrienė, prizų neiškovojo, tačiau gerų emocijų, nuostabių įspūdžių, šiltų prisiminimų iš šių lenktynių atsivežė labai daug.

Zarasų r. savivaldybės administracijos inf., asociatyvi nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas