Ilgai laukta „Babilono“ išpardavimų diena – jau lapkričio 10 dieną!

Tik vieną dieną – lapkričio 10-ą – „Babilono“ parduotuvėse ir kavinėse pirkėjų lauks išskirtiniai pasiūlymai ir nuolaidos! Tai puiki proga ne tik atsinaujinti garderobą, pasiruošti šaltajam sezonui, bet ir pradėti ruoštis gražiausioms metų šventėms.

Kiekvienais metais sau pasižadame, kad kitąmet savo artimiesiems kalėdines dovanas pirksime nebe paskutinę minutę, o iš anksto – apgalvotai ir iš visos širdies. „Babilonas” Jums padės ištesėti šį pažadą, kad šventes su savo šeima pasitiktumėte puikios nuotaikos. Lapkričio 10 dieną daugiau nei šešiasdešimt parduotuvių skelbia ypatingas nuolaidas savo prekėms. Tokia išskirtinė proga taupiai apsipirkti trūks tik vieną dieną, tad pats laikas planuoti savo šventinių ir kasdienių pirkinių sąrašą.
Nudžiuginkite savo artimuosius patogia ir stilinga apranga ir avalyne. Užsukite į sporto prekių parduotuves „Babilone”, kur išpardavimų dieną galėsite įsigyti sportinės ir laisvalaikio aprangos, avalynės ir daugybę įvairių aksesuarų už mažesnę kainą. Iki 50 procentų nuolaidas savo asortimentui šią dieną siūlys HIATUS ir HUMMEL, o papildoma 20 procentų nuolaida pasinaudoti kvies PUMA OUTLET, REGATTA ir SPORTS DIRECT parduotuvės.
Dar nė vienam nuotaikos nesugadino naujas drabužis. Jų išpardavimą skelbia ADDA, DŽINSŲ CENTRAS, GENTLEMAN, MATOMA, TRIKOTAŽAS LT, PIEWA ir kitos parduotuvės, kur bus galima rasti net iki perpus pigesnių prekių.
Mažųjų kalėdinius norus ir svajones išpildyti padės BABY CITY, KIKI-RIKI, FUNTASTIK ir VAGA. Čia išpardavimų dieną net su 20 procentų nuolaida įsigyti galėsite žaislų, knygų ir vaikiškų drabužėlių ar avalynės.
Pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata bei gera savijauta jums padės SVEIKATINĖ ir OPTIKOS PASAULIS. Skaniausiai kvepiančias ir labiausiai grožį puoselėjančias dovanas su ypatingomis nuolaidomis išsirinkti galėsite VIVI, DROGAS, MARTINA IR VITRINA PRO parduotuvėse.
Kaip jauku rudens vakarus leisti su karšta kakava ar arbata įsitaisius ant patogaus fotelio ar sofos! Didžiules iki 40 procentų nuolaidas korpusiniams baldams iš ekspozicijos išpardavimų dieną žada BERRY BALDAI, trečdaliu pigiau apsipirkti kviečia DUBINGIAI. Taupant šeimos biudžetą įsigyti naują lovą, tachtą ar čiužinį kviečia ir INTERMEDA, EGVITA ir LONAS.
Norintys pamaloninti draugus smaližius dovanų ir malonių smulkmenų tikrai ras ANYŽIUS, MAJAI ir RŪTA parduotuvėse. Skaniai papietauti išpardavimų dieną galėsite FORTO DVARE, ČILI ir HESBURGER restoranuose. Gardžios kavos atsigerti kvies PIACETTO ir MAESTRO COFFEE kavinės, o desertų mėgėjų, paruošę net 20 procentų nuolaidą skanėstams, lauks BUBBLE WAFFLE ir VASARIS.
Dar daugiau pasiūlymų ir staigmenų rasite „Babilono” interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir feisbuko paskyroje www.facebook.com/babilonaspanevezys.

„Babilono” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas