Įmonės kviečiamos varžytis dėl „Judriausio darbdavio 2017“ statuso

Rūpiniesi savo aplinka? Tau svarbu, kokiu oru tu kvėpuoji? Tau svarbu, kad aplinką tausotų ir tavo darbuotojai? Dalyvauk konkurse ir galbūt tavo įmonė pelnys „Judriausio darbdavio 2017″ statusą. Europos judumo savaitė – didžiausia pasaulyje tvaraus judėjimo kampanija, kasmet vykstanti rugsėjo 16–22 dienomis. Šia kampanija raginame vietos valdžios institucijas ir įmones inicijuoti ir skatinti darnų transporto priemonių naudojimą bei pakviesti visuomenę išbandyti transporto alternatyvas, galinčias pakeisti automobilį.

2017 metų Europos judumo savaitės tema – „Dalindamasis pasieksi daugiau”. Kviečiame aktyviai organizuoti šviečiamuosius renginius apie aplinkai draugiškų transporto priemonių naudojimą savo gyvenamojoje aplinkoje, jų naudą sveikatai ir ekonomikai, supažindinti darbuotojus su esama situacija ir skatinti išbandyti automobilio alternatyvas.

Informacijos apie tai, kaip skatinate savo įmonės darbuotojus vykti į darbą tausojant gamtą bei Jūsų įmonės planuojamų Europos judumo savaitės veiklų lauksime iki rugsėjo 1 d. el. paštu regina.kalisaityte@am.lt.
Judriausią įmonę paskelbsime jau rugsėjo mėnesio pabaigoje.

Aplinkos ministerijos inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas