Dienos receptas

Kamilos skrybėlaitės

Reikės
arbatinių talerių, kukurūzų dribsnių, skardinės kondensuoto pieno, įvairių priedų (saulėgrąžų, džiovintų vaisių, cukrinukų).

Gaminimas:
sumaišykite kukurūzų dribsnius, kondensuotą pieną ir priedus. Dėkite masę po šaukštelį ant talerio. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 5 min. 180 oC temperatūroje.

Įdaryti makaronai

Reikės
400 g faršo, 1 kiaušinio, 300 g sūrio, 2 didelių morkų, svogūno, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, pieno, pakelio makaronų vamzdelių.

Gaminimas:
susmulkintą svogūną ir prieskonius dėkite į faršą, įmuškite kiaušinį. Į makaronų vamzdelius kimškite paruoštą faršą. Tarkuotomis morkomis padenkite skardos dugną. Ant jų dėkite kimštus makaronus ir vėl sluoksnį tarkuotų morkų. Berkite prieskonius, padenkite plonu majonezo sluoksniu. Pieną sumaišykite su trimis šaukštais pomidorų padažo ir pilkite ant makaronų, kad viską apsemtų. Praėjus pusvalandžiui, kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 50 minučių. Kepimo pabaigoje užtarkuokite sūrio.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

UAB „Utenos Diena“,
Maironio g. 34, LT-28144, Utena.
Įm. kodas: 301537159
PVM k. LT100003891115

A.s.: LT535014500014000334
Utenos kredito unija

Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

utenosdiena.lt redakcijai rašykite adresu reklama@utenosdiena.lt

Visos teisės saugomos. © 2008 -  2018 UAB „Utenos diena“.
Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Utenos diena“ sutikimą.

LANKYTOJŲ STATISTIKA

Šiandien apsilankė:872
Vakar apsilankė:7593
Šią savaitę apsilankė:872
Šį mėnesį apsilankė:157519
Viso (nuo 2015-02-16):8548663
Šiuo metu naršo:
97
2018-06-18
MENŲ KALVĖ - Utenos regiono kūrėjai ir jų darbai!