Praūžusi liūtis pridarė nuostolių ir Utenoje

Vakar vakare kilusios didžiulės liūties metu ir griaustiniui trankantis danguje, Ladygos gatvėje, ties kelio šlaitu, žaibui trenkus į žemę buvo pažeista dujų tiekimo trasa. Apie 20 val. 30 min. atvykusi Utenos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesių komanda surado vietą, kur nežymiai veržėsi ir nedidele liepsna degė dujos. Ją skubiai aptvėrė „Stop” juosta ir pasišalino į saugesnę vietą.

Po kurio laiko atvykę Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sustabdė eismą gatve. Kol buvo likviduotas pavojus, budėjo ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Iš Panevėžio buvo iškviesti avarinės tarnybos darbuotojai.

„Utenos dienai” pavyko išsiaiškinti, kad rimtos grėsmės ir dujų sprogimo buvo išvengta, nes liepsna, deganti virš žemės, nedidėjo. Beveik po valandos ugnį pavyko užgesinti. Eismas gatve buvo atnaujintas po 23 val., kai išvyko ugniagesių ir policijos ekipažai.
Akcinės bendrovės „Energijos skirstymo operatorius” (ESO) grupėje dirbantys dujininkai stebėjimą vykdė visą naktį bei trečiadienio ryte. Apie įvykusią avariją žurnalistams jie atsisakė komentuoti.
Liūtis tiek mieste, tiek kaimuose ar sodų bendrijose pridarė nemenkų nuostolių. Kai kur vandenyje plaukė ne tik bulvės ar kitos daržovės, bet ir šiltnamiai, žemesnėse vietose esantys kiemai.

„Utenos dienos” nuotraukose – liūties padariniai mieste ir už jo ribų.

Gerbiami portalo udiena.lt skaitytojai, jei esate užfiksavę liūties padarinius, pasidalykite su mumis nuotraukomis – siųskite jas el. p.: udiena.lt@gmail.com

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas