AB „Swedbank“ – naujas vadovas

AB „Swedbank” Rytų Lietuvos filialo Utenos ir Molėtų klientų aptarnavimo centrų valdytoju tapo 27 metų Justas Miškinis.

Čekonių kaime (Anykščių r.) gimęs, Anykščių Antano Vienuolio gimnaziją baigęs J. Miškinis Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete studijavo Vadybos informacines sistemas. Po studijų dirbo telekomunikacijų srityje, bendrovės „Teo” Kokybės, Kontrolės padaliniuose, vėliau – Verslo sprendimų padalinio Pardavimų vadovu. Supratęs, kad jį vilioja darbas finansų sektoriuje, prieš beveik du mėnesius J. Miškinis tapo „Swedbank” padalinio Utenoje vadovu.

Iki šiol daugiausia laiko skyręs pažinčiai su naujais uždaviniais, naujasis valdytojas sakė, kad tęs jo pirmtakės pradėtus darbus, kartu nemažai dėmesio skirs edukacijai, visuomenės finansiniam švietimui.
J. Miškinis teigė lengvai palikęs darbus sostinėje ir persikėlęs į Anykščius, iš kur kasdien važinėja į darbą Utenoje. „Atradau galimybę daryti karjerą mažesniame mieste ir ja pasinaudojau, – sakė pašnekovas. – Nebūtinai gyvenimo kokybė didmiestyje yra geresnė. Į darbą atvažiuoju per pusvalandį, Vilniuje tiek laiko kartais važiuodavau penkis kilometrus. Kelionę išnaudoju apgalvoti, susiplanuoti dienos darbus.”

Laikraščio „Utenos diena” inf. ir nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas