Rugsėjo 1-oji Utenoje – be didesnių įvykių

Šiųmetė Rugsėjo 1-oji Utenoje buvo palyginti rami ir praėjo sklandžiai. Apie tai informavo policijos pareigūnai ir medikai.
Utenos apskrities policija džiaugėsi, kad šiais metais Rugsėjo 1-oji ir jos išvakarės Utenos apskrityje praėjo sklandžiai. Per parą nebuvo pradėti ikiteisminiai tyrimai, kuriuose figūruotų nepilnamečiai asmenys. Į nė vieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato miesto ar rajono policijos komisariatą nebuvo pristatyti nepilnamečiai asmenys dėl viešosios tvarkos pažeidimų, susijusių su alkoholio vartojimu.

Policijos pareigūnai pastebi, kad remiantis Alkoholio kontrolės įstatymu, kuriuo draudžiama Lietuvoje prekiauti alkoholiniais gėrimais kiekvienų metų rugsėjo 1 dieną, matomas ženklus gautų pranešimų mažėjimas. 2011 metais Utenos apskrities policija reagavo į 104 pranešimus, 2012 metais – 101 pranešimą, 2013 metais – 75 pranešimus, o 2014 – 67 pranešimus. Šiais metais, Rugsėjo 1-ąją dieną, visoje Utenos apskrityje buvo gauta 70 pranešimų.
Utenos greitosios medicinos pagalbos (GMP) skyriaus vyr. slaugos administratorė Jūratė Rinkevičienė teigė, kad Mokslo ir žinių dieną medikams buvo pristatytas žolės apsirūkęs vaikinas, o du jaunuoliai prasikirto galvas, tačiau vienam iš jų neprireikė medikų pagalbos.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas