Nežymėtas policijos automobilis fiksuos greičio viršijimus

Utenos apskrities keliuose policijos nežymėtas automobilis „VW Caddy” greičio viršijimą fiksuoja pagal suplanuotą grafiką: kitą savaitę skiriamas dėmesys Molėtams.

Jau vairuotojai yra įpratę, kad Utenos apskrities keliuose greičio viršijimą fiksuoja ne vien stacionarūs greičio matuokliai ar prevencines akcijas vykdantys policijos patruliai, tačiau ir specialiaisiais policijos ženklais nepažymėtas automobilis „VW Caddy”, kuris vienoje ar kitoje kelio atkarpoje sudrausmina per neapdairumą greičiau nei nurodo kelio ženklai ar pavojingai važiuojančiuosius.
Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos pareigūnai, siekdami sužadinti vairuotojų budrumą bei atkreipdami dėmesį į išties didelę avarijų dalį įtakojančią problemą – greičio viršijimą, nuo šiol informuos kuriam apskrities rajonui skiriamas sustiprintas dėmesys ir kas savaitę pateiks „VW Caddy” darbo vietą.
Ateinančią savaitę, gegužės 18–22 dienomis, planuojama didesnį dėmesį skirti Molėtų rajono keliams.
Perspėjame, kad nors ir planuojama kitą savaitę didesnį dėmesį skirti šiam rajonui, tačiau, esant būtinybei, „VW Caddy” bus pasitelkiamas vykdyti prevencines priemones ir kituose Utenos apskrities keliuose.
Policija ragina visus eismo dalyvius nuolat atsakingai elgtis kelyje, kad visų mūsų bendromis pastangomis būtų išvengiama tiek mažesnių, tiek skaudžių nelaimių.
Informaciją apie prevencines akcijas keliuose, pasitelkiant „VW Caddy”, galite rasti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato interneto svetainėje www.utena.policija.lt.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas