Krepšininkėms čempionėms – solidi savivaldybės premija ir mero padėkos žodžiai

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionėmis pirmą kartą klubo istorijoje tapusios „Utenos” krepšininkės sulaukė Utenos rajono savivaldybės dėmesio. Į naujai atidarytą sporto barą Utenoje rajono valdžios atstovai susirinko padėkoti Utenos moterų krepšinio komandai, užėmusiai garbingą vietą Europos kontekste.

Utenai išties yra kuo didžiuotis – uteniškių krepšininkių pergalės svarios: Senojo žemyno moterų klubų šimtuke „Utena” užima aukštą 28-ąją vietą. Su 116 įskaitinių taškų uteniškės lenkia Prancūzijos ir Ispanijos klubus. „Utena” LMKL pirmenybėse iš viso pasiekė 32 pergales, LKF taurėje laimėjo visus tris susitikimus, o Europos taurėje iškovojo dvi pergales.
Čempionių pagerbimo ceremonijoje dalyvavo „Utenos” direktorius Rolandas Jarutis, vyr. treneris Alfredas Vainauskas, kapitonė Rima Valentienė, Martyna Petrėnaitė, Eglė Tarasevičiūtė ir uteniškė Austėja Serbentaitė. Daugiau merginų dalyvauti negalėjo, nes dauguma jų šiuo metu žaidžia moterų rinktinėje, o kitos tvarkosi su mokslais susijusius reikalus.
„Didžiuojamės komanda, kuri šį sezoną laimėjo ne tik moterų lygą, bet ir LKF taurę. Mūsų miestui tai tikrai didžiulis pasiekimas. Linkiu išlaikyti ekipos branduolį ir kitą sezoną vėl siekti pergalių”, – sveikino Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, klubui įteikdamas 14,5 tūkstančių eurų vertės čekį. Pasveikinti sportininkių atskubėjo ir Utenos rajono savivaldybės mero patarėjas Henrikas Zabiela, Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas, jo pavaduotojas Alvydas Gražys.
„Utenos” klubo direktorius R. Jarutis dėkojo visiems rėmėjams ir jiems įteikė atminimo dovanas. „Utenos” krepšininkėms padėkos žodžių ir linkėjimų negailėjo ir šios komandos rėmėjai.

udiena.lt ir LMKL inf., L. Narčienės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas