Utenoje lankėsi Europos Parlamento narys Rolandas Paksas

Vasario 14 dieną Utenoje lankėsi Prezidentas, partijos „Tvarka ir teisingumas” pirmininkas, Europos Parlamento narys Rolandas Paksas ir partijos atsakingasis sekretorius Almantas Petkus. Viešnagės metu juos lydėjo partijos kandidatė į Utenos rajono savivaldybės merus ir tarybos narius Ruzanna Katinienė bei partijos kandidatai į Utenos rajono savivaldybės tarybą Osvaldas Katinas ir Vigandas Leleiva.

Svečiai apsilankė pas kunigą Povilą Klezį, kuris 29 metus tarnauja Dievui ramiame Spitrėnų bažnytkaimyje, taip pat aptarnauja Sudeikių bei Biliakiemio parapijas. Darbštus ir nagingas dvasininkas aprodė svečiams jo paties klebonijoje sukurtą ypatingą aplinką. Kunigas ir politikai aptarė šių dienų aktualijas, kaimo ir ūkininkų problemas. Pasak Rolando Pakso ir svečių, Povilas Klezys – pavyzdys, kaip pozityviai, nuoširdžiai ir kukliai lietuviams vertėtų žiūrėti į gyvenimą bei darbščiai ir išradingai kurti supančią aplinką.
Po to europarlamentaras ir uteniškiai nuvyko į Bajorų kaimą, kur apsilankė pas mūsų krašte gerai žinomą buvusią agronomę Viktoriją Jovarienę. Jos įkurtame muziejuje daug metų renkama viskas, kas susiję su arkliu ir žemdirbyste, augalininkyste, sportu. Viktorija Jovarienė politikams papasakojo apie Užpaliuose organizuojamą šventę „Paprasčiausiai pasiilgau arklio…”, kurios tikslas skatinti žmones domėtis žirgais ir jais rūpintis. Taip pat žymi moteris ir politikai kalbėjo apie šių dienų aktualijas, tradicijų saugojimą. Europarlamentaras ir svečiai liko sužavėti Viktorijos Jovarienės paprastumu, išmintimi, darbštumu, šeimos tradicijų puoselėjimu ir meile žirgams.
Vasario 14 dieną partijos pirmininkas Rolandas Paksas ir partijos atsakingasis sekretorius Almantas Petkus susitiko ir su partijos kandidatais į Utenos rajono savivaldybės tarybą bei aptarė skyriaus pasiruošimą artėjantiems rinkimams.

Partijos „Tvarka ir teisingumas” Utenos rajono skyriaus spaudos tarnybos inf.

Politinė reklama bus apmokėta iš partijos „Tvarka ir teisingumas” politinės kampanijos sąskaitos, užsakymo Nr. 052 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas