Vietoj dujų degalinės klientai prisipylė vandens

Penktadienį po pietų STATOIL degalinės, esančios J. Basanavičiaus g. 108A Utenoje, klientai vietoj dujų, kaip jie sakė „Utenos dienai”, prisipylė vandens. Pilantis degalus, kuro kolonėlės pistoletas prišalo prie viename automobilyje esančios dujų įrangos, todėl degalinės darbuotojams sukėlė nemažai rūpesčių.

Kai kurie klientai susimokėję dideles pinigų sumas, nes pylėsi po pilną baką, nuvažiavo vos kilometrą ir buvo priversti sustoti. Vienas uteniškis nuvyko pas meistrus, kurie negalėjo patikėti, kad vairuotojas dujų pylėsi šioje degalinėje, kurioje vietoj kuro, pasirodo, buvo paprastas vanduo. Uteniškis buvo priverstas grįžti į degalinę ir rašyti pretenziją. Grįžęs rado ir daugiau pasipiktinusių klientų, kurie irgi nuvažiavę nedidelį atstumą turėjo stoti. Vilniškis jaudinosi dėl savo naujo „Mercedes” automobilio, kuris sustojo tiesiog gatvėje.
Pretenzijas rašantiems klientams degalinės vadovė Rasa Žemaitienė aiškino, jog jie privalo važiuoti pas savo meistrus, susimokėti už remontą, surinkti sąskaitas ir pateikti draudimo kompanijai, kuri vėliu už tai esą privalės atlyginti.
Viena uteniškė piktinosi tokiu darbuotojos požiūriu ir aiškino, kad ji dujų prisipildė pilną baką, nes ruošėsi kelionei į Vilnių, o dabar reikės piltis benzino ir dar remontuoti automobilį.
Komentuoti apie šį įvykį „Utenos dienai” degalinės vadovė Rasa Žemaitienė atsisakė.

„Utenos dienos” inf.
Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas