Jau paaiškėjo trečias kandidatas tiesioginiuose mero rinkimuose Utenoje

Trečiuoju kandidatu tiesioginiuose mero rinkimuose Utenoje bus Darbo partijos atstovas, verslininkas Stanislovas Antuchevičius. Tai paaiškėjo šiandien (plačiau apie tai skaitykite šeštadienio laikraštyje „Utenos diena”). Pirmas dar rugpjūčio mėnesį kandidatu į merus pareiškė būsiąs Liberalų sąjūdžio Utenos skyriaus pirmininkas, jauniausias rajono savivaldybės tarybos narys Marijus Kaukėnas.

Rugsėjo viduryje apie tai pranešė ir rajono savivaldybės tarybos narys, 1997-2001 metais jau vadovavęs rajonui, vėliau buvęs Seimo nariu Edmundas Pupinis. Jį iškėlė Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratai.
Savo kandidatus į merus šiuo metu jau turi konservatoriai, liberalai ir darbiečiai. Dabartinis rajono savivaldybės meras socdemas Alvydas Katinas savo apsisprendimo kandidatuoti į merus ketvirtai kadencijai viešai dar nepareiškė, tačiau aišku, kad jis savo posto atsisakyti nežada. Manoma, jį turėtų palaikyti Utenoje sustiprėjusi Valstiečių ir žaliųjų sąjunga, nauja Artūro Zuoko partija, vis dar neatsisakanti Lietuvos laisvės sąjungos pavadinimo (susijungusių liberalcentristų ir sąjungos „Taip”), su vicemeru Vidmantu Valinčiumi priešakyje, kuris visai neseniai dar atstovavo susijungusios su Darbo partija Krikščionių partijos blokui.
Utenos rajono savivaldybės taryboje nebeliko ir liberalcentristų, kurie savo apsisprendimą jau yra pareiškę ir susijungę su Lietuvos liberalų sąjūdžio Utenos skyriumi.
Tvarkiečiai, anot partijos Tvarka ir teisingumas Utenos skyriaus vadovo, rajono savivaldybės tarybos nario Osvaldo Katino, savo apsisprendimą dėl tiesioginių mero rinkimų paskelbs spalio mėnesį.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas