Lažybų punktuose didelėmis pinigų sumomis uteniškiai nesišvaisto

Dviejuose Utenoje esančiuose lažybų punktuose kasdien sulaukiama vis daugiau azartiškų krepšinio mėgėjų, kurie palaiko Lietuvos rinktinę, šiuo metu dėl bronzos kovojančią su kitomis stipriausiomis pasaulio komandomis.

Kuomet prasidėjo pasaulio vyrų krepšinio čempionatas, lažybų punkte „TOP sport” prasidėjo tikros piko valandos. „Visuomet, kai prasideda čempionatai, sulaukiame uteniškių antplūdžio. Ir visai nesvarbu, koks čempionatas – futbolas ar krepšinis – tuomet vyksta…”, – pastebėjo lažybų punkto „TOP sport” tarpininkė-kasininkė Ona Zinkevičienė. Anot jos, sporto aistruoliai dažniausiai lažinasi internetu, tačiau jų netrūksta ir lažybų punkte.
Išskirti vieną ar kitą komandą, dėl kurios lažinasi sporto aistruoliai, darbuotoja sako negalinti. „Kiekvienas turi pasirinkęs savo mylimą komandą, todėl labai sunku konkrečiai įvardyti”, – teigė ji. Ketvirtadienį, kuomet Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė susigrūmė su amerikiečiais, dauguma besilažinančiųjų stojo į lietuvių pusę.
Pašnekovė pastebi, kad į lažybų punktą užsukę klientai didelėmis pinigų sumomis nėra linkę švaistytis. Neretai už vieną statymą palieka 10 ar 20 litų, rečiau – kelias dešimtis. „Prieš keletą metų uteniškiai už „Lietuvos ryto” komandą nepagailėjo statyti ir 5 tūkstančių litų”, – prisiminė O. Zinkevičienė.
Pasak jos, uteniškiai lažinasi už futbolą, plaukimą, tenisą, ledo ritulį, Utenos hipodrome vykstančias žirgų lenktynes, Žiemos ralį ir už kitas sporto šakas.

lazybos

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas