Skirta daugiau lėšų gyvenviečių kelių asfaltavimui

Gyvenviečių infrastruktūrai gerinti skirta 34,7 mln. eurų. Dar šiais metais įvairių Lietuvos rajonų gyvenviečių gatvės bei gyvenvietes jungiantys keliai su žvyro danga bus išasfaltuoti.

Bus kapitališkai remontuojamos komisijos reikalavimus atitinkančios Alytaus miesto ir rajono, Lazdijų, Varėnos, Kauno miesto ir rajono, Birštono, Jonavos, Kaišiadorių, Klaipėdos miesto ir rajono, Kretingos, Skuodo, Šilutės, Marijampolės, Kazlų Rūdos, Vilkaviškio, Panevėžio, Biržų, Kupiškio, Pasvalio, Šiaulių miesto, Joniškio, Kelmės, Pakruojo, Radviliškio, Jurbarko, Pagėgių, Šilalės, Tauragės, Plungės, Telšių, Visagino, Anykščių, Molėtų, Utenos, Vilniaus miesto ir rajono, Šalčininkų, Širvintų, Švenčionių, Trakų, Ukmergės rajonų gatvės ir keliai.

Lėšos yra skiriamos įgyvendinant Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso (COVID-19) plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių planą. Finansuotinus kelių objektus atrinko Susisiekimo ministerijos sudaryta Valstybinės ir vietinės reikšmės kelių objektų, finansuojamų iš Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso (COVID-19) plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano lėšų, atrankos komisija.

Susisiekimo ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas