Šiandien uteniškiai raginami aukoti beglobiams gyvūnams

Šiandien, gruodžio 12 dieną, Gyvūnų teisių gynimo organizacija VŠĮ „Viskas yra įmanoma“ rengia akciją „Siekime pergalių ne tik krepšinio aikštelėje“. Pagrindinis šio renginio tikslas – padėti Utenos gyvūnų prieglaudoje gyvenantiems globotiniams.

 „Viskas yra įmanoma” savanorių komanda ketvirtadienį nuo 10 valandos iki 14 valandos beglobiams gyvūnams neabejingų žmonių lauks Anykščių MAXIMA parduotuvėje (A. Baranausko a., 4), o nuo 14 valandos iki 18 valandos – Utenoje įsikūrusiame MAXIMA prekybos centre (Aušros g. 78).

Į „Siekime pergalių ne tik krepšinio” aikštelėje įsitraukė ir abiems miestams puikiai pažįstamų komandų krepšininkai. Anykštėnai savo mieste turės galimybę paspausti ranką Regionų krepšinio lygoje (RKL) rungtyniaujančio Anykščių „Elmio”, o uteniškiai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) besivaržančio Utenos „Juventus” klubo krepšininkams.

Organizatoriai uteniškius kviečia nelikti abejingiems ir įdėti bent dalelę gerumo į prekių krepšį, kuris gruodžio 13 dieną bus perduotas Utenos gyvūnų mylėtojų draugijai – tiems, kurie kiekvieną dieną rūpinasi likimo nuskriaustų keturkojų gerove.

„Apsilankyk nurodytose parduotuvėse, nupirk prekę iš savanorių įteikto sąrašo ir įdėk dalelę savo gerumo į krepšį skirtą Utenos prieglaudos globotiniams. Kartu mes galime pasiekti kur kas daugiau nei veikdami po vieną. Švęskime ne tik mes, sukurkime šventę ir mūsų geriausiems draugams – keturkojams”, – teigė organizatoriai.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas