IKI skelbia: atkeliavo „Auksinės valandos“ – 10 procentų nuolaida su kortele „IKI Premija Senjorams“ galioja kiekvieną dieną

Prekybos tinklas IKI turi puikių naujienų vyresnio amžiaus žmonėms, kurie nuo šiol kiekvieną dieną, apsipirkdami iki 10 val. ir apsipirkimo metu pasinaudoję kortele „IKI Premija Senjorams“, savo pasirinktoms prekėms gauna net 10 proc. nuolaidą (sąlygos ir išimtys prekybose vietoje ir www.iki.lt)! Naujas, dar naudingesnis nei iki šiol pasiūlymas galioja kasdien visose IKI prekybos tinklo parduotuvėse.

,,Auksinės valandos“ vyresnio amžiaus žmonėms taupo ir laiką, ir pinigus

Iki šiol IKI parduotuvėse su kortele „IKI Premija Senjorams” kasdien galima buvo naudotis 3 proc. nuolaida bei 10 proc. nuolaida prekėms antradieniais, tačiau nuo liepos 1 d. šie pasiūlymai negalioja. Tą pačią dieną anksčiau galiojusias nuolaidas pakeitė naujas pasiūlymas – „Auksinės valandos”! Tai reiškia, jog nuo šiol pirkėjai, apsipirkimo metu pateikę „IKI Premija Senjorams” kortelę kasdien iki 10 val. gauna net 10 proc. nuolaidą prekėms (sąlygos ir išimtys prekybose vietoje ir www.iki.lt).
Pasak prekybos tinklo IKI atstovų, sprendimų, kaip pagerinti šio pirkėjų segmento apsipirkimo patirtį, ieškoma nuolatos. Naujasis „Auksinių valandų” pasiūlymas leidžia sutaupyti daugiau nei lig šiol, todėl vyresnio amžiaus auditorija sutaupytus pinigus turi galimybę išleisti kitur.
„Pirmiausia, tai leidžia „IKI Premija Senjorams” kortelės turėtojams neprisirišti prie konkrečių dienų, o kasdien pasinaudoti 10 procentų nuolaida. Be to, „Auksinių valandų” laikas – iki 10 val. – parinktas atsižvelgiant į tai, jog rytais įprasta sulaukti didžiausio vyresnio amžiaus žmonių srauto, todėl dabar šiuo metu jų laukia taupesnis apsipirkimas. Galiausiai, norime, jog vyresnio amžiaus žmonės, apsipirkdami IKI tinklo parduotuvėse, jaustų komfortą bei žinotų, jog čia sutaupytus pinigus jie galės panaudoti savo reikmėms, atrasti daugiau malonių patirčių, kurių taip nusipelnė”, – įsitikinęs prekybos tinklo IKI rinkodaros vadovas Andrej Pometko.

Galimybė laimėti prabangią kelionę

„Auksinių valandų” su kortele „IKI Premija Senjorams” pasiūlymas vyresnio amžiaus žmones kviečia ne tik kasdien mėgautis taupesniu apsipirkimu, bet ir dalyvauti loterijoje. Jos metu kiekvieną dieną yra išrenkama net po du laimėtojus, kuriems padovanojama po vieną 20 eurų vertės knygyno tinklo „Pegasas” dovanų čekį, o pagrindinis prizas – „Didysis Baltijos kruizas” dviem asmenims.
Loterijos, kurios trukmė nuo liepos 1 iki 28 dienos imtinai, taisyklės paprastos: pirkėjai, bet kurioje IKI parduotuvėje apsipirkę bent už 10 eurų „Auksinėmis valandomis, iki 10 val., su kortele „IKI Premija Senjorams”, gali registruoti pirkimo kvitą interneto svetainėje www.iki.lt.
Pagrindinio prizo laimėtojas(-a) į kelionę su savimi galės pasiimti antrąją pusę, bičiulį ar artimą draugą, nes kelionė skirta dviem asmenimis. Sėkmę lydėsiantį žmogų organizatoriai pakvies leistis į kruopščiai suplanuotą, 2000 Eur vertės kelionę: paėmimas nuo laimėtojo(-s) namų durų, kelionė autobusu, plaukimas laivu, pusryčiai ir vakarienės laivo restorane. Po Baltijos jūros bangas keliausiantis laivas nuplukdys iki Helsinkio, Stokholmo ir Rygos bei suteiks galimybę aplankyti ir pasivaikščioti po šias sostines, sudalyvauti ekskursijose.

Loterijos laimėtojas(-a) į kruizą Baltijos jūra galės vykti jau rugsėjo mėnesio pabaigoje. Loterijos taisyklės, sąlygos ir išimtys – www.iki.lt.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas