Pasirašyta svarbi sutartis tarp verslo ir savivaldybės

Ketvirtadienį Utenos rajono savivaldybėje Utenos verslo atstovų akivaizdoje buvo pasirašyta labai reikšminga sutartis tarp Utenos rajono savivaldybės ir Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo. Sutartį pasirašė rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas ir Utenos filialo tarybos pirmininkas Vytautas Samsonas.

Šia bendradarbiavimo sutartimi šalys įsipareigojo siekti interesų suderinimo, bendro sutarimo ir visiems – tiek savivaldybei, tiek Utenos verslui – naudingų sprendimų priėmimo siekiant skatinti rajono ekonominę plėtrą ir investicijų pritraukimą. Joje taip pat numatyta sudaryti palankias sąlygas pramonei, smulkiajam ir vidutiniam verslui bei amatams Utenos rajone vystyti, spręsti verslininkams ir visuomenei aktualias problemas. Sutartyje taip pat yra numatyti ir tam tikri tiek rajono savivaldybės, tiek verslininkų įsipareigojimai.

Prieš pasirašant sutartį verslo atstovai ir rajono savivaldybės administracijos vadovai bei skyrių vedėjai ir specialistai dalyvavo pristatant dvejų metų savivaldybės plėtros viziją bei programas. Verslininkai ne tik susipažino su tuo, ką šiemet savivaldybės teritorijoje numatoma padaryti, bet ir sulaukė konkrečių atsakymų.

Verslininkai pritarė minčiai, kuri išsakyta ir sutartyje, kiekvieną ketvirtį organizuoti susitikimus-diskusijas su atsakingais savivaldybės darbuotojais aktualiais savivaldai ir verslui klausimais.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas