Pavojingų, didelių gabaritų atliekų ir kitų antrinių žaliavų surinkimas 2018 m.

Kaip ir kiekvienais metais Utenos rajono savivaldybės administracija sudarė pavojingų, didelių gabaritų atliekų ir kitų antrinių žaliavų surinkimo apvažiavimo būdu grafiką (toliau – atliekų grafikas). Atliekų grafike taip pat nurodytos dienos, kuriomis Utenos rajono seniūnijose ir Utenos mieste bus vežamos pakuotės atliekos iš individualių pakuočių konteinerių (geltonos spalvos) ir stiklo atliekos iš individualių pakuočių konteinerių (žalios spalvos).

Su atliekų grafiku galima susipažinti savivaldybės interneto svetainėje www.utena.lt rubrikoje ,,Aplinkos apsauga / Atliekų tvarkymas / Didelių gabaritų atliekų surinkimas”.

Primename, kad Utenos rajone veikia atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelė, esanti Sąvartyno g. 5, Mockėnų kaime, Utenos rajone, prie Utenos regiono nepavojingų atliekų sąvartyno, (tel. (8 389) 69 001) bei Didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelė, esanti Rašės g. 4, Utenoje, (darbo dienomis tel. (8 670) 94 517, išeiginėmis – (8 389) 63 809), kuriose iš gyventojų nemokamai surenkamos:
▪ pakuotės atliekos (stiklinės, popierinės ir kartono, plastikinės, metalinės ir kt.) ir kitos antrinės žaliavos, susidariusios buityje;
▪ elektros ir elektroninės įrangos atliekos;
▪ didelių gabaritų atliekos: buitinė technika, baldai, lengvųjų automobilių, motociklų ir dviračių padangos ir kt.;
▪ pavojingos atliekos: liuminescencinės lempos, akumuliatoriai, panaudoti tepalai, galvaniniai elementai ir kt.

Prieš pristatant savo transportu atliekas į šias aikšteles rekomenduojame kreiptis nurodytais telefono numeriais. Atkreipiame dėmesį, kad šios atliekos turi būti nesumaišytos su mišriomis komunalinėmis atliekomis.

UAB „Utenos komunalininkas” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas