Nominacijos įteiktos dviem Panevėžio ir Utenos apskrities bendrovėms

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – AVMI) informuoja, kad specialiai įsteigtomis nominacijomis šią savaitę apdovanojo dvi Panevėžio ir Utenos apskričių įmones. Nominacija „Geriausia Panevėžio apskrities įmonė mažųjų mokesčių mokėtojų segmente 2017 m.“ atiteko UAB „Panevėžio ketus“, o nominacija „Geriausia Utenos apskrities įmonė mažųjų mokesčių mokėtojų segmente 2017 m.“ įteikta Anykščiuose veikiančiai UAB ESSPO.

„Kiekviena apskritis, miestas ar rajonas turi įmonių, kuriomis gali didžiuotis, kurios yra pavyzdys kitiems, kaip reikia dirbti ir ko siekti, todėl jau ne pirmus metus įgyvendiname idėją pagerbti ir tokiu būdu motyvuoti verslo atstovus. Šią mintį palaikė vietos savivaldybių vadovai, todėl teikiant apdovanojimus dalyvavo ir Panevėžio bei Anykščių rajonų merai“, – teigė Panevėžio AVMI viršininkas Aldas Skvarnavičius, pažymėdamas, jog šiemet dėmesys buvo skirtas mažųjų mokesčių mokėtojų segmentui priskiriamoms įmonėms, kurias, vadovaujantis tam tikrais kriterijais (pelningumas, darbuotojų skaičius, vidutinis darbo užmokestis) bei išanalizavusi apskrityse registruotų įmonių mokestinius duomenis, atrinko PAVMI sudaryta komisija.

Panevėžio apskrityje nominuota bendrovė „Panevėžio ketus“, tai Lietuvos ketaus liejimo įmonė, veikianti daugiau, kaip penkis dešimtmečius ir didžiąją dalį pagamintos produkcijos eksportuojanti į Vokietiją, Suomiją, Belgiją, Austriją ir kitas šalis. Panevėžio apskrities AVMI įsteigta nominacija įteikta „Panevėžio ketaus“ vadovui Edmundui Remeikai.

Atsiimdamas bendrovei skirtą nominaciją UAB ESSPO vadovas Lukas Pakeltis prisipažino buvęs maloniai nustebintas mokesčių administratoriaus dėmesiu. UAB ESSPO yra Anykščiuose dirbanti inovatyvių ledo ir sniego tirpinimo medžiagų kūrėja, gamintoja ir tiekėja, kurios reagentai naudojami užtikrinti saugumą oro uostuose ir keliuose Vokietijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje bei kitose rinkose.

„Pagerbdami sąžiningus bei pareigingus mokesčių mokėtojus tuo pačiu siekime atkreipti dėmesį ir į verslo aplinkos šalyje gerinimą, darbo vietų kūrimo skatinimą ir išsaugojimą bei skaidraus verslo svarbą mūsų valstybei“, – sakė Panevėžio AVMI viršininkas.

Panevėžio AVMI inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas