Šventinis laikotarpis patogiai ir stilingai – misija įmanoma

Prasidėjo kalėdinis šurmulys: dovanų paieškos jau spėjo susukti galvas, netyla klausimai “kur sutiksi Naujuosius metus?”, o dar kiek šventinių susitikimų laukia su artimaisiais ir draugais… Naujametinis garderobas gal jau ir susidėliojo mintyse, bet ką rengtis dieną prieš, po ir visas likusias, kol pasimatysi su visais, kuriuos nori pasveikinti? Dar truputį ir rūpesčiai visą šventinę nuotaiką nužudys.

Tačiau Newmood.lt stilistų komanda žino išeitį. Nebūtina visą švenčių laikotarpį blizgėti nuo galvos iki kojų, avėti aukštakulnius ir galvoti, kaip grįžus namo galėsi įsmukti į patogų megztinį. Aplinkinius gali stebinti pritrenkiančia savo išvaizda derindama net ir patogius drabužius. Paruošėme  špargalkę, kas kaip ir su kuo.

Tamprės – originalus pasirinkimas stilingiausioms

Tamprės tik į sporto klubą ir Vingio parką? Niekada! Taip, dar vis nemažai merginų nedrįsta tamprių ištraukti į dienos šviesą ir švenčių sūkurį, bet dabar ne laikas būti kukliai. Svarbiausia – kaip jas derinsi tu. Sluoksniuok raštuotas ar odines tampres su plataus kirpimo marškiniais, palaidinėmis ar megztiniu. Jei aukštakulniai ne tavo avalynė, gali atsikvėpti – tamprės su auliniais batais ar sportbačiais dera geriau nei duona su sviestu. Pažadam vieną – kitais metais draugės kopijuos tavo drąsų,patogų ir stilingą pasirinkimą.

moteriškos tamprės

Megztinis! Nes grožis nebūtinai reikalauja aukų

Būkim atviros: žiemą vilkėti palaidinę po paltu – skausminga. Mintys sukasi apie tai, kaip greičiau norėtume į šiltą vonią, karštos kavos ar tiesiog palįsti po kaldra ir neišlįsti, kol vasara neateis.  Kažkas sako, kad grožis reikalauja aukų, bet mes sakom, kad šiandien įspūdį sukelti galim ir be jų, o savo dėmesį skirti šalia esantiems.

Šiltas, stilingas, dekoruotas, su aplikacijomis, margas…megztinis gali puikiai papildyti tavo aprangą arba būti jos akcentas: derink ilgą kardiganą su lengva palaidine ir prigludusiomis kelnėmis ar tamprėmis, rinkis megztinį, kuris apnuogina petį ar nugarą – variantų daugybė!

 

moteriškas megztinis

 

Džemperis – aštresnis prieskonis paprastai aprangai?

Jeigu romantiškas ir elegantiškas įvaizdis neatspindi tavo ryškios ir bent retsykiais taisyklėms nepaklūstančios asmenybės, megztinį pakeisk į džemperį, kuris aprangai suteiks kitokį prieskonį. Džemperis su provokuojančiais ar tiesiog tavo požiūrį deklaruojančiais užrašais, priderintas prie midi sijono, suteiks įvaizdžiui roko pojūtį, o ką jau bekalbėti apie avangardines dekoracijas! Raukiniais dekoruotos rankovės šaukte šaukia “glamūras”. Na ir nepamirškim apnuogintų pečių ar aukso motyvų – šventėms pasiruošta!

Plastikos chirurgija

 

moteriškas džemperis

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas